Agust - LA CENA DE LA TRUFA

EL SOPAR DE LA TÔFONA

09 - Maig | 10:21 am

P3280004

Elpassat 28 de març vam gaudir del sopar amb la tòfona Melanosparum com aprotagonista, encara que hem de dir que li van fer ombra els vins tastats.

Després de larecepció dels assentis en el jardí, pugem al menjador privat que ens vanpreparar el restaurant Alambí, van presentar a Juan Muñoz que amb gransexplicacions sobre que és la tòfona, la seva classificació i les seves aromes.

El sopar vacomençar amb el maridatge d'un foie micuit trufat en el propi restaurant alcostat de Recaredo Reserva Particular el qual estava espectacular, fresc, ampli, cremos,amb grans aromes de la seva criança sense deixar de tenir aromes fruiteres.“Gran Combinació”.

A continuació, espresento un llenguado farcit de tòfona, crosta de patata i salsa de tòfona alcostat de LaFou Els Amelers, que combinació de delicadesa amb saborsespectaculars. “El maridatge triomfador de la nit”.

Passant a les carnscomencem amb unes Galtes de vedella amb penques de bleda, les seves fulles iconcentrat de suc de cua de bou acompanyat de Improvisacció 2011. un blanc de xarel•loamb barrica que li aportava amplitud i un pes excel·lent per acompanyar aquestplat intens. L'any d'ampolla des de la seva compra que Agustín va decidirdonar-li va fer que aquest vi trobés l'elegància dins de la seva contundència.

El quart plat vanser en realitat 2, ja que David, el xef, ens va sorprendre presentant el bou Rossinien 2 versions, vedella jove amb 20 dies de maduració i vaca vella amb 45 diesde maduració. Amb aquest plat “Agustín ens Va regalar un dels seus vinsfavorits”, Mauro Verema Seleccionada un negre elegant afrutado amb lainfluència justa de barrica, encara que romanguin 33 mesos en ella, MarianoGarcía, Enóleg de Mauro és un geni.

Concloem amb unespostres calentes, suflé de poma trufat amb bombó de nou, maridat amb el potent Nusun vi dolç de D.O.Q. Priorat que aporto la seva gran acidesa per compensar el*dulzor de les postres. “Gran Vi”

En finalitzar elmenjar i amb la copa de cava de comiat, Sr. Juan Muñoz ens va engrandir ambaquestes paraules “Gran experiència viscuda, un menú excel·lent maridat a laperfecció per Agustín, un sopar d'alta gastronomia”.


Gràcies Juan,aquestes paraules aquestes per un dels més grans sumillers ens omplen d'orgull.I gràcies també per la teva col·laboració.

Pertenece a:

Publicar en:
Sharefb Sharetwitter Sharemail
Articulos Relacionados:
P3280004 Llegir més

LA CENA DE LA TRUFA

El pasado 28 de marzodisfrutamos de la cena con la trufa Melanosparum como protagonista, aunquetenemos que decir que le hicieron sombra los vinos catados.