Agust - Gran Cena Maridaje del pasado 26 de octubre

Gran Sopar Maridatge del passat 26 d'octubre

13 - Desembre | 06:16 pm

Alambi%20073

El passat dissabte dia 26 d’Octubre vam tindrela festa inaugural de la nostra web, amb 9 grans vins, una excel.lent cuina i la direcció del nostre mestre de cerimònia Agustí Torelló. Senzillamentespectacular!

Aquest va argumentar els maridatges seleccionatsper el nostre sumiller, Agustín Palomé i el restaurant L’Alambí, encapçalatsper David i Albert.

Agustí Torelló al presentar cada un dels vinsi plats, ens va explicar moltes anècdotes i histories interessants dels cellersi els seus propietaris, aconseguint abundoses rialles en varies ocasions.Quatre hores plenes de diversió i gaudint del plaer de beure i menjar bé.

Un dels moments graciosos de la nit va ser quan l’Agustí Torelló va enviar un missatgeal seu amic Vicente Taverner, propietari del Celler Huerta de Albalá, amb fina ironia, ja que el vi quepresentava, Barbazul Blanco, no elconeixia. Va tindre resposta immediata.

També un altre moment àlgid de la nit va serel tast del vi Ribeiro Issue, per laseva gran qualitat, fresc i amb la barrica ben integrada. Un gran descobrimentper els presents. Fins i tot una assistent, exportadora de vins a Taiwan, es valamentar de la poca producció del Celler, tan sols 1100 ampolles al any, el quefa inviable la seva introducció.

El gran final de la nit va ser amb Transnocho 2004, i a continuació el vidolç Ino de Masia Serra varendelectar a tota la sala.

Al acabar el esdeveniment, Agustí Torelló, elnostre sumilier Agustín Palomé i el representat de la cuina de L’Alambí, varenser ovacionats pels assistents, agraint la seva excel·lent labor.

De igual manera donem les gràcies als nostres col·laboradors,mitjançant aquesta mateixa pàgina.

Pertenece a: |Vinos |Catas

Publicar en:
Sharefb Sharetwitter Sharemail
Articulos Relacionados:
P3280004 Llegir més

LA CENA DE LA TRUFA

El pasado 28 de marzodisfrutamos de la cena con la trufa Melanosparum como protagonista, aunquetenemos que decir que le hicieron sombra los vinos catados.