Agust - Comida especial de navidad

Menjar especial de nadal

29 - | 03:33 pm

Cocinero%20explicando%203

El passat dia 15es va celebrar nostra dinar maridatge especial de nadal amb 25 assistents,l'expliquem amb una mica de retard pel gran èxit de la nostra campanya devendes de nadal. Que ens ha tingut ocupats fins al minut final amb comandesd'última hora.

Gràcies a tots elsnostres amics que han confiat en nosaltres per a les seves begudes nadalenques.

El diumenge 15 vacomençar amb l'assistència dels nostres amics amb algun retard ai ai ai!!!!,però ben portats amb la copa de benvinguda de cava Blanc de Noirs de Juve &Camps, el qual va ser el primer èxit del dia.

Després de passaral menjador privat que ens tenia preparat el Restaurant Loidi, amb Óscar Fernándezal capdavant com a cap de sala, Agustín Palomé va fer la presentació d'el esdeveniment, la realitzaciód´els tràmits burocràtics de rigor i també va presentar a Xavi Ayala qui dirigiria elevent, que a posteriori es pot dir que amb gran mestratge portant a la sala aun ambient relaxat i distès. Tant que el 100% dels assistents, vam continuar latarda en finalitzar el event, prenent una copa en el bar terrassa del mateixhotel situat en l'últim pis. Quines vistes!! D'una banda una impressionantposta de sol i a l'altre La Pedrera.

A part de Xavi, unaltre que aconseguir grans riallades a la sala va ser el xef Álvaro Garcés,amb la seva espurna andalusa barrejada amb la seva professionalitat i destresavan fer la delícia dels assistents, tant en les seves elaboracions com en lapresentació de les mateixes.

Per començar, XaviAyala va fer servir els 2 vins blancs a temperatures diferents perquè elscomensals mateixos poguessin apreciar el que es perden servint un viexcessivament fred. Mª Mercé exclamo en alt: “Està bé, m'heu fet canviard'opinió, ja no prendre el vi ni el cava tan fred”.

Continuem amb un excel·lentchampagne vintage, Louis Roederer, amb 5 anys de criança en rima, servit encopa Catavins, per demostrar també als assistents la importància de la copa perdetectar les aromes de vins amb grans criances, indicant-los que la copa flautaés solament per espumosos d'escassa criança.

Seguidament es vanpresentar els 3 negres, un priorat amable com Ferret Bobet demostrant que hi havins de la D.O.Q. Priorat complexos però alhora no tan durs. Un D.O. EmpordaFinca Malavïna un dels grans vins catalans en una d.o. per realçar el seuuprestigi que té i el gran Aalto PS magnum 2004, un D.O. Ribera del Duerocomplex, elegant, saborós, fresc i ple de matisos aromàtics, el Gran èxit de latarda, no es va deixar ni una gota dels 2 mágnums en els decantadors.

Per acabar amb lespostres cítriques i dolç del gelat es maridat amb el cava Sweet de juve &Camps que va demostrar que actualment es realitzen excel·lents espumosos dolços.

Gràcies a tots elsprofessionals del restaurant Loidi pel seu excel·lent treball, a Xavi Ayala perla seva direcció i al nostre sumiller Agustín Palomé per l'organització iconfecció dels perfectes maridatges.

Pels quals us vauinteressar per quan seria el proper esdeveniment, tenim que dir-vos que alvoltant de fi de mes de gener es realitzés un curs d'Iniciació a Degustació, Tast i Maridatge de 6 hores de durada, distribuïda en 2 dies, impartida per el nostresumiller Agustín Palomé. En pocs dies us informem amb més detall.

Una salutació ifins a la propera.

Pertenece a: |Vinos |Catas |Noticias

Publicar en:
Sharefb Sharetwitter Sharemail
Articulos Relacionados:
P3280004 Llegir més

LA CENA DE LA TRUFA

El pasado 28 de marzodisfrutamos de la cena con la trufa Melanosparum como protagonista, aunquetenemos que decir que le hicieron sombra los vinos catados.